Postbus 1697, 1200 BR Hilversum
085 065 62 44
hilversum@telosbewindenadvies.nl

Ons kantoor

Telos Bewind en Advies is een klein bewindvoerderskantoor. Voor ons is persoonlijk contact met al onze cliënten heel belangrijk. Niemand is hetzelfde en daarom proberen we ons zoveel mogelijk aan te passen aan de individuele situatie van elke client en doen we ons best om maatwerk te leveren. Al ruim 8 jaar hebben we ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen.

Bijvoorbeeld ouderen in de laatste fase van hun leven, mensen met psychische aandoeningen of een verstandelijke beperkingen (lvb, autisme, verslavingen etc.), maar ook jongeren die om de een of andere redenen niet zelf hun financiën kunnen beheren. Verder hebben we ruime ervaring met cliënten met ernstige financiële problemen.

Kortom we zijn zeer breed georienteerd.

Telos Bewind en Advies doet zelf geen mentorschappen, maar we hebben een goede samenwerking met een aantal mentoren. We brengen u graag in contact.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, u wilt weten of beschermingsbewind voor u een uitkomst kan bieden of wilt u een client aanmelden. Neem dan gerust contact met ons op. We zijn elke werkdag van 9-17 uur bereikbaar, ook voor onze clienten!